www.mikewaxman.se

Senaste inläggen

Av Mike Waxman - Söndag 9 april 08:36

  Godhet är starkare än ondska, kärlek starkare än hatet, ljuset starkare än mörkret, sanningen starkare än lögnen.

Tillsammans kan vi göra Sverige till en tryggare plats fri från hat men full av kärlek.

 

#kärlek #polis #samhälle #sverige

Av Mike Waxman - Söndag 2 april 09:31

PS:UPPDATERING lördagen den 8 april.

Dagen efter det fruktansvärda som hänt i Stockholm city, så göder islamofoben Thoralf det hat, som han lägger ut på sin blogg. 


Att se det hat som Thoralf bär ansvaret för är skrämmande!

När hela nationen,10 miljoner inv. inklusive alla partiledare från höger till vänster,samlas och ger sitt stöd till dom drabbades familjer,när kungafamiljen visar sitt deltagande och tackar alla iblandade som hjälpt till,när svenska folket(även invandrare) öpnnar sina hem,bjuder på sig själva,visar medkännsla och solidaritet med sina drabbade medmänniskor,då låter Thoralf hatet flöda och det är riktigt skrämmande vad denna människa står för!

Här nedan går en del av dom kommentarerna att läsa som Thoralf lagt ut på sin blogg.

 

 

        


Den beklämmande martyren Thoralf är ute igen för att gnälla,ingenting annat!


Att gnälla är synonymt med Thoralf Alfsson.Thoralf kommer med största sanolikhet inte att komma in i riksdagen igen,han är helt enkelt "för mycket" så han blir t.o.m ratad av riksdagens enda rasistiska,islamofobiska,antisemitiska parti.


Nu ger han sig på Kalmars kommunalråd Johan Persson och kallar honom för "tjurig,överdriver i sakfrågor,oförmögen att förstå därför är han maktfullkomlig".

Sanningen är att SD och då speciellt Thoralf Alfsson är konstant tjurig,gnällig,osaklig(osmaklig) och bygger hela sin politiska retorik på att tycka illa om allt och alla som inte tycker som honom, vilket är mer än tragiskt då det tar tid av den politiska tid som många lägger ner i Kalmar,ex.vis. i kommunfullmäktige och kommunstyrelsen.

 

Jag har inte läst denna människa bloggg på flera år,får däremot information och en del skärmdumpar skickade till mig då och då.Riktigt skrämmande läsning.Den högst rankade SD poitikern i Kalmar län skriver på sin blogg undrande:"Varför får inte jag kommentera på Johan Persson's facebook sida när alla andra får? Jag är ju blockerad av Johan?". Detta om något visar hur smart denne man är som inte själv kan räkna ut på sina fingrar varför inte Johan och andra vill ha med honom att göra. Otroligt !!


Johan Person är ordf. i kommunstyrelsen,kommunalråd och har diverse andra politiska uppdrag och är väl i genomsnitt (min gissning) på 4-8 möten per dag.Utöver detta så sitter han väl i telefon,läser in sig på olika ämnen som ska avhandlas m.m Tror nog att Johan är som dom flesta sunda människor:Han umgås med dom som ger någonting tillbaka,därmed inte sagt att man alltid måste tycka lika,tvärtom,politiska samtal baserade på olika ingångsvärden kan ibland vara fruktbara.


I Thoralf's fall så finns det väl ingen politiker i detta land som har så förutfattade meningar om allt,om sina motståndare,sakfrågor etc. Vi som ifrågasätter Thoralf och SD är alla PK-människor,tillhör vänsterpacket,7-klövern,vi är alla landsförrädare,bör stllas inför domstol när SD fått makten m.m

Med denna typ av politisk retorik så förväntar sig Thoralf att man ska lyssna på honom ???Varför då överhuvudtagligen disskutera med Thoralf? då det inte finns något att disskutera,Thoralf har ju alltid rätt och får han inte rätt så attackerar han på alla osmakliga sätt. Konstant attack är Thoralf's främsta vapen.

 

När det gäller disskusionen om Påryd och ett eventuellt uppförande av byggmoduler för flyktingar så har ju kommunen,Johan Persson aldrig kört över Pårydsborna,vilket Thoralf påstår,ytterligare ett bevis på Thoralfs retorik.Johan Persson åkte till Påryd just för att informera disskutera detta med lokalbefolkningen,sedan har Thoralf tagit detta som en intäkt för att JP kört över allt och alla. 


Genom sina överdrifter,lögner, så bidrar Thoralf Alfsson till att skapa ett samhälle där vi har svårare att angripa dom problem som vi vet finns. speciellt när han själv är oförmögen att kommunicera dessa problem med sina politiska motståndare på ett anständigt sätt. Thoralf's effektsökeri och bekräftelsebehov,som han får av sina rasistiska följare på sin blogg, gör att han har valt själv att ställa sig utanför den politiska arenan.


Hur kan någon på fullt allvar tro att en man som Thoralf Alfsson har ett seriöst uppsåt med sin politiska retorik när allt handlar om att svartmåla,kränka sina politiska motståndare om dom inte gör som han vill.Thoralf Alfsson har tagit som sin livsuppgift att ifrågasätta allt och alla,förutom sig själv.


Nedan går det att läsa en del av dom kommentarer jag fått mig tillsänt, som Thoralf godkänt på sin blogg, m.a.o kommentarer som tilltalar Thoralf.


    


 


 Av Mike Waxman - Fredag 31 mars 09:15

En fantastisk sångare,tenor, som sjunger och drillar helt makalöst.

Det är en näktergal  (Luscinia luscinia) , en hane, och dom sjunger oftast kväll,nattetid.

Så fantastiskt och jag kan förstå att många honor lockas av denne magnifike motsvarighet till operan's Carreras.

 

#näktergal #fåglar #musik #natur #moderjord 

Av Mike Waxman - Torsdag 30 mars 09:15


Jo,det ligger tyvärr en hel del i detta faktum att politiker ibland har svårt att svara på frågor.

Av Mike Waxman - Fredag 24 mars 21:11

  

Sitter och lyssnar på slutspelsmatch nummmer 4 mellan BIF och Linköping.BIF spelar hemma i Gavlerinken och det står 0-0 när 1 minut återstår av matchen.BIF är ju mitt lag sen jag kom till Hedesunda första gången 1964.Nu blir det blir förlängning.BIF är ju Sveriges bästa hockeylag,så är det bara!


På söndag är det ju sommartid,men själv skulle jag gärna ha det som det var "en gång i tiden".

Nåja,som vanligt så ska vi ju "ställa fram sommarmöblerna",d.v.s. ställa fram klockan och när den är över så ska vi "ställa tillbaka sommarmöblerna".


Skulle åkt på distriktskongress med S  i morrn men min kropp mår inte bra och väntar ju på ett besked den 5 april som känns lite oroligt.Väntan är det värsta!


Tittar på Skavlan med ett halvt "öra" och det andra lyssnar på BIF-LHC.Brynäs i powerplay men får inte till det,trots att man har en man mer på isen! Kom igen BIF !

Ja,hur gick det för BIF ? Jag avslutade den här tråden innan matchen var över.Fredag kväll och kl. är 22.20 Strax börja 5 perioden.

Trevlig helg.

Av Mike Waxman - Lördag 18 mars 12:45

 

Gott med kaffe och speciellt på lördag morgon i sängen !#kaffe  #Coffee  #gevalia 


Av Mike Waxman - Onsdag 15 mars 21:58

Rasisten, Islamofoben Geert Wilders verkar inte få dom mandat han räknat med för att kunna utöva sin hatiska politik.

Bra,demokratin verkar ha segrat i Holland.


Jimmie Åkesson i Godmorgon Sverige: "Vi har distanserat oss från Geert Wildres i Europaparlamentet för det är mycket vi inte tycker om i hans ploitik", "Vi kommer aldrig att förbjuda koranen i Sverige som Geert Wilders vill i Holland".

En kort men intresant intervju där Jimmie Åkesson bl.a säger att SD, till skillnad från Geert Wilders, söker sammförståndspolitik i vår Svenska Riksdag.


Då hoppas jag att Jimmie Åkesson inser att Kalmar's starke man Thoralf Alfsson kan väl knappast bli aktuell för en plats i riksdagen efter 9 september nästa år.


Nedan några axplock från Thoralf Alfsson's blogg.

Observera att Thoralf själv måste godkänna dom kommentarer som läggs ut på hans blogg.

 


 


 


#geertwilders #jimmieåkesson #sverigedemokraterna #antisemitism

Presentation


Pappa, pacifist, socionom, musiker, elefantskötare, med en filantropisk livssyn.
Swish 0721-599220

Interrail med tåg

rss

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Sök i bloggen

Arkiv

Twitter

Följ bloggen

Följ www.mikewaxman.se  med Blogkeen
Följ www.mikewaxman.se  med Bloglovin'

RSS

UNICEF

Bloggare

Länkar

Kategorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se