www.mikewaxman.se

Senaste inläggen

Av Mike Waxman - 27 december 2016 13:12


Status Quo var den grupp som fick inleda Live Aid 1985.

Den  bästa och mesta låten med Status och Rick Parfitt's intro är ju klassiskt.

En tidlös boogie låt som lär hålla i tid och evighet.


Att man skriver mycket i dessa dagar om George Michael köper jag men denna grupp har defacto sålt 130 miljoner album(Geoge Michael 100 milj.) och ar kamperat ihop i 49 år. Att Rick fått liten uppmärksamhet stör mig lite grann. Kanske är det mer spektakulärt,sett ur en tabloids ekonomiska perspektiv, att skriva om droger,sexualitet,gripanden,uppbrott m.m Inte vet jag men Status Quo är en grupp som harvat, turnerat i massor mer än dom flesta andra band och för det har dom min fulla credit !

Rick Parfitt var något så ovanligt som en slitvarg inom rocken.

Själv såg jag dom i Kungliga tennishallen i Stockholm 1974.


 Kungliga Tennishallen i Stockholm 7 september 1974 såg jag gruppen.


#statusquo #rickparfitt #kungligatennishallen #pop Av Mike Waxman - 16 december 2016 11:00


16 December1966

The first Jimi Hendrix Experience single 'Hey Joe', was released in the UK on Polydor records, the track had been rejected by the Decca label. It went on to be a No.6 hit in the UK, but failed to chart in America. Chas Chandler, who was now managing Hendrix had seen Folk singer Tim Rose perform the song at the Cafe Wha? in New York City.

 

Ja,den minns jag att jag hörde första gången på Solbacka 1969. Sen uppträde vi med den på "Backens" aula, finns också på rullband. 

 

#jimihendrix #clasyngström #hits #rocknroll #pop #aftonbladetkultur #poptönten #pergessle

Av Mike Waxman - 15 december 2016 11:00


Musiken är Universal om inte annat så titta på detta !

Spelglädje hos 1000 personer som hyllar David Bowie med en av alla dom "hittar" Bowie skrev .


#davidbowie #rocknrollband #pop #music #poptönten #ges

Av Mike Waxman - 5 december 2016 11:15En uppdatering: Åhlens har nu känt sig tvingade,för barnet och familjens skull, att ta bort denna fina bild på ett glatt leende svenskt barn i luciadräkt.

Hatretoriken från vissa,säkert, grupper, individer, mot detta barn har varit fruktansvärda.


Skamligt och vedervärdigt! Sverigedemokraterna,rasister,fascister,nazister och borde skämmas. Ni borde alla sätta på er en dumstrut och ställa er i skamvrån och skämmas något rejält!

 

Detta skriver Åhlens efter att annonsen tagits bort:”Vi hade räknat med att få kritik i den mängd som vi brukar få när vi gör den här typen av reklam, tex en modell i slöja eller män klädda i plagg och färger som räknas till traditionellt kvinnliga. Men i detta fall ser vi att bilden kommenteras och missbrukas i forum med värderingar som vi på Åhléns inte står bakom, och att denna typ av användning inte minskar. När familjen nu har uttryckt sitt önskemål om att ta ner bilden tillmötesgår vi självklart det”, skriver Åhléns PR- och kommunikationschef Weronica Nilsson i ett mejl till DN. Att läsa om dessa vedervärdiga sverigedemokrater och deras påhopp på en lucia annnons från Åhlens,ja, det visar dessa rasister,antisemiter,islamofober's fula trynen.


Här är bara några av dessa rasistiska kommentarer från dessa historielösa människor:


-"'Mångfald' = folkmord på vita."

-"VIDRIGT av er att göra narr av våra nordiska traditioner så där."
-"Det är att göra våld på våra traditioner."
-"Fan jag spyr."    Om,av en händelse,någon sverigedemokratisk idiot skulle läsa detta så kan du säkert googla på Lucia och dess historia. Lucia, född cirka 283 i Syrakusa, Sicilien, död 304 i Syrakusa, var jungfru och sedermera martyr och helgon. Hon vördas inom Romersk-katolska och Ortodoxa kyrkan, med festdag 13 december.


Idiot = Idiot (grekiska idiotes, av idios, 'egen'), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig,[1] sedermera någon ur hopen, en okunnig, obildad person. Även föråldrat uttryck för en person som är oförmögen att begripa eller lära något.

 

 

#rasism #nazism #fascism #orättvisor #mångfald #kärlek #åhlens #poptönten #artistermotrasism 

 

 

Presentation


Pappa, husse, socionom, musiker, elefantskötare, med en filantropisk livssyn.

Interrail med tåg

rss

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Sök i bloggen

Arkiv

Twitter

Följ bloggen

Följ www.mikewaxman.se  med Blogkeen
Följ www.mikewaxman.se  med Bloglovin'

RSS

UNICEF

Bloggare

Länkar

Kategorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se