Mike Waxman

Presentation

URL:    http://www.mikewaxman.se
Registrerad:    2014-10-21 21:07
Senast inloggad:    2018-06-23 10:19
Bloggtitel:    Mike Waxman
Förnamn:    Mike
Efternamn:    Waxman
Län:    Kalmar län
Kommun:    Kalmar
Ort:    Kalmar
Intressen:    Människor,djur,musik,natur,politik,fred,filantropi

Uppdatering 20180517.
Har ju tyvärr blodcancer och en nervsjukdom som en del av er känner till, så inkomsten tryter! Får drygt 6000 kr/månaden från f-kassan.Sänkt min inkomst med 250.000 och "tjänade" ca 80.000 kr/förra året.Får s.k ekonomiskt bistånd och allt på grund av mina sjukdomar. Kan du hjälpa mig så jag åtminstone kan hålla igång datorn vore jag tacksam.
En ny dator behövs för att denna och andra humana sidor ska kunna hållas igång. Datorn som behöver köpas in är en IMac då jag jobbat med den sedan 2004 men nu har den nått sitt maximum.Vill hitta en begagnad och målet är 15000 kronor.
Alla bidrag är välkomna.
SWISHA till 0721599220
 
--------------------------------------------------------------------
 
Det är lätt att vara solidarisk med vår lilla stjärna som vi alla lever våra liv på,människor,djur,natur,bara man har ögon att se med eller öron att lyssna med.
 
Varje människa's oinskränkta värde är något jag bryr mig om.Att få vara den man är utifrån kön,sexualitet,politisk åskådning,religion, ja detta är något jag värnar om. Att ge,men inte få, är något som ger mig stor tillfredställelse även om jag också behöver "få" ibland. Att se människor i min omgivning växa skänker mig glädje och tillförsikt.
 
Krafter som ifrägasätter dessa fundamentala livsbetingelser finns och dom vill jag ifrågasätta.
 

Jag hade mitt första jobb som 13 årig sommararbetare på Bockens Bryggerier i Gävle 1968 då jag sorterade flaskor, vill minnas att timlönen var 2:50/tim.

Sedan har jag också jobbat som sjöman, elefantskötare, barnskötare, buss o lastbilschaufför, mentalskötare, B-skådis, roadie, kolloledare, djurvårdare, musiker, djurskötare, styrelsemedlem, deltidsbrandman, handledare, fritidsledare, arrangör, biståndsprojektansvarig, förman, stuveriarbetare, socialarbetare, portier, akutsjukvårdare.


Utbildad på kurser/gymnasieskola/specialskolor/högskola/universitet är jag också: sjukvårdsbiträde, trädgårdsarbetare, barnskötare, deltidsbrandman, socionom.

Men utbildningen jag fått genom att leva är nog den utbildning jag värdesätter högst.

 
 
 Glädjen och kärleken finns hos alla men vi måste se den och uppmuntra varandra till mera kärlek och fred på vår lilla stjärna som vi delar gemensamt med varandra.Vår stjärna är inte stor,den är väldigt liten i förhållande till andra stjärnor men vi lever här och nu och måste dela på den,och det kan vi genom att visa mer kärlek,ödmjukhet och solidaritet med dom som inte har.Vi har också ständigt ett pågående ansvar så länge vi lever, för att överlämna en fredlig stjärna, till dom barn vi satt till världen.
 
Jag har nu drabbats av en nervsjukdom och blodcancer.För 8 år sedan fick jag en sjukdom som heter Akalasi,och den drabbade mig väldigt hårt.Jag gick igenom 6 svåra operationer, blev slutligen frisk och drygt ett halvår senare fick jag polyneuropati och blodcancer. Jag är förstås helt utförsäkrad från alla ekonomiska ersättningar man kan få så skulderna bara växer. Tänker ändå positivt och tror allt kommer att bli bra.
 
Peace & Love x 4         
 
 
STÖTTA GÄRNA MIG OCH MIN BLOGG.DET KAN DU GÖRA GENOM ATT SWISHA IN VALFRITT BELOPP PÅ  0721599220
 
 
Alla bilder på mig är copyright skyddade och skärmdumpar är ej tilllåtna! 

Presentation


Jag är pappa, musiker, sjöman, elefantskötare, pacifist, filantrop, boxare, socionom och mer kan du se på baksidan.
SWISHA till 0721599220

Interrail med tåg

Twitter

Facebook

rss

Sök

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

UNICEF

Bloggare

Länkar

Mina små rum

Besöksstatistik

Besökare från land ?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se