www.mikewaxman.se

Direktlänk till inlägg 2 juli 2017

Sverigedemokraterna

Av Mike Waxman - 2 juli 2017 08:22


Måste jag skriva något om detta inslag ? Tror det talar för sig själv.

 
 
Göran

Göran

2 juli 2017 11:27

Ett stort TACK för den filmen. Man förstår ju dessutom varför hon skrattar med de bilderna till texten hon ska förmedla. Man kan nästan tro att det är arbetskamraterna som spelar henne ett spratt med bildvalen.

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mike Waxman - Onsdag 21 feb 13:00

Detta vansinne, denna ondska måste få ett STOP NU !! Var finns omvärlden, var finns motaktionerna mot detta extrema våld ??? Tyrannen Assad och den flaske Putin vill inte kommentera FN's uppmaning om omedelbart eldupphör. Sveriges regering, och...

Av Mike Waxman - Lördag 17 feb 21:52

#muhamadali #cusdamato #boxing #boxning

Av Mike Waxman - Lördag 17 feb 12:39


 

Av Mike Waxman - Onsdag 14 feb 09:20

-Arbetsförmedlingen får svidande kritik,för vilken gång i ordningen?, med Ylva Johansson som ansvarigt statsråd. Hon var en stor katastrof även förra mandatperioden när socialdemokraterna satt i regeringsställning.Min statsminister måstegöra sig av m...

Av Mike Waxman - Fredag 9 feb 11:43


  Förtrycket av judar fortsätter att öka i Sverige. -Antisemitismen har,indirekt, blivit lagligt och okay då Sveriges regering inte gör någonting. Man är knäpptyst! Sen undrar jag fortfarande: Var finns alla svenskar i detta? Ni är såå tysta ! ...

Presentation


Pappa, pacifist, socionom, musiker, elefantskötare m.m. med en filantropisk livssyn.

Stötta gärna min blogg Swish till 0721-599220

Interrail med tåg

rss

Senaste inläggen

Arkiv

Twitter

Följ bloggen

Följ www.mikewaxman.se  med Blogkeen
Följ www.mikewaxman.se  med Bloglovin'

RSS

UNICEF

Bloggare

Länkar

Kategorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se