Mike Waxman

Direktlänk till inlägg 17 december 2015

Låtar jag minns med kärlek.

Av Mike Waxman - 17 december 2015 05:45

Jo,detta är låtar som jag minns från "mina kärleksrelationer" med starka kvinnor jag mött genom åren i mitt liv.

Vissa låtar etsar sig fast och en del av dom förknippar jag med just "dessa quinnor" som jag en gång älskat och som jag fortfarande kan tänka på ibland.En del kvinnor har jag kontakt med fortfarande,andra inte.


Musiken har alltid varit viktig i mitt liv och kan man förknippa det med något vackert som man älskar,älskat så får ju musiken också en helt annan dimension. Låtarna förmedlar kärlek, minnen, tankar, styrka, smärta, sorg, ja, det är väl som livet självt !


Musik,kvinnor är för mig som syre! Utan syre så dör vi allihopa,men ibland är syret inte det bästa,då får man leta efter bra o gott syre. I Västerbotten's fjällvärld är luften frisk och god.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mike Waxman - Lördag 14 juli 13:38


En bild som talar sitt tydliga språk. I Kalmar har vi en sverigedemokrat som ofta talar om "landsförädare","återvandring""ljugmedia" m.m.     #rasism #antisemitisk    ...

Av Mike Waxman - Fredag 13 juli 08:44

Att regeringen vill förbjuda rasistiska, nazistiska organisationer med våld på sin agenda låter bra men kommer det att gå igenom riksdagen? Vi har redan ett rasistiskt parti där (SD) och frågan är om (M) med sin historia vill genomföra ett sådant för...

Av Mike Waxman - Tisdag 10 juli 00:15

Kodiak! LÄNK   1 år har gått sen du lämnade mig och alla dina familjemedlemmar och vänner. Du saknas fortfarande och varje dag blir jag påmind om dig när jag är ute och möter människor med hundar. Många människor talar fortfarande om dig som en...

Av Mike Waxman - Söndag 8 juli 10:39

Jag hade tänkt att sammanfatta Almedalen 2018 och vad som blev sagt,eller inte sagt. Dessvärre är jag fortfarande chockad över nazisternas framfart i Visby och den vecka som skulle stå för demokrati och alla människors lika värde och möjlighet att ...

Av Mike Waxman - Lördag 7 juli 00:15


                                                                                        RINGO STARR                             Grattis på din 78-års dag                                                    Världens yngste lilla Rin...

Presentation


Jag är pappa, musiker, sjöman, elefantskötare, pacifist, filantrop, boxare, socionom och mer kan du se på baksidan.
SWISHA för min blogg till 0721599220

Interrail med tåg

Twitter

Facebook

rss

Sök

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

UNICEF

Bloggare

Länkar

Mina små rum

Besöksstatistik

Besökare från land ?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se