www.mikewaxman.se

Direktlänk till inlägg 17 december 2015

Låtar jag minns med kärlek.

Av Mike Waxman - 17 december 2015 05:45

Jo,detta är låtar som jag minns från "mina kärleksrelationer" med starka kvinnor jag mött genom åren i mitt liv.

Vissa låtar etsar sig fast och en del av dom förknippar jag med just "dessa quinnor" som jag en gång älskat och som jag fortfarande kan tänka på ibland.En del kvinnor har jag kontakt med fortfarande,andra inte.


Musiken har alltid varit viktig i mitt liv och kan man förknippa det med något vackert som man älskar,älskat så får ju musiken också en helt annan dimension. Låtarna förmedlar kärlek, minnen, tankar, styrka, smärta, sorg, ja, det är väl som livet självt !


Musik,kvinnor är för mig som syre! Utan syre så dör vi allihopa,men ibland är syret inte det bästa,då får man leta efter bra o gott syre. I Västerbotten's fjällvärld är luften frisk och god.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mike Waxman - Torsdag 15 mars 17:49


I dag,den 15 mars 1922 så gifte sig min kära Morfar o Mormor. Dom blev gifta i drygt 60 år. Hade dom levt idag så hade dom varit gifta i 96 år ! Ja,det kanske kan bli så i den framtid som jag nog inte får uppleva. Morfar o Mormor lever ändå mycket ...

Av Mike Waxman - Fredag 9 mars 22:51


   The Beatles dagarna i Göteborg är i år den 26-27 oktober. Alla som älskar #The Beatles bör ku boka hotel och komma. ...

Av Mike Waxman - Onsdag 7 mars 09:26


Jag tror inte på Alliansen. Jag tror inte på Annie Lööf & Ulf Kristersson tillsammans.   ...

Av Mike Waxman - Tisdag 6 mars 13:33


Who is Trump ? Njaa, jag tror knappast det är en akademisk fråga och skulle det bli det tror jag uppsats ingen kommer att bli godkänd, gåtan Trump är för stor.    #donaldtrump #trump ...

Av Mike Waxman - Fredag 2 mars 14:28


 

Presentation


Pappa, pacifist, socionom, musiker, elefantskötare.

Gillar du det du läser?
Swisha då gärna en peng till:
0721-599220

Interrail med tåg

rss

Senaste inläggen

Arkiv

Twitter

Följ bloggen

Följ www.mikewaxman.se  med Blogkeen
Följ www.mikewaxman.se  med Bloglovin'

UNICEF

Bloggare

Länkar

Kategorier

Besöksstatistik

Besökare från land ?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se