www.mikewaxman.se

Direktlänk till inlägg 17 december 2015

Låtar jag minns med kärlek.

Av Mike Waxman - 17 december 2015 05:45

Jo,detta är låtar som jag minns från "mina kärleksrelationer" med starka kvinnor jag mött genom åren i mitt liv.

Vissa låtar etsar sig fast och en del av dom förknippar jag med just "dessa quinnor" som jag en gång älskat och som jag fortfarande kan tänka på ibland.En del kvinnor har jag kontakt med fortfarande,andra inte.


Musiken har alltid varit viktig i mitt liv och kan man förknippa det med något vackert som man älskar,älskat så får ju musiken också en helt annan dimension. Låtarna förmedlar kärlek, minnen, tankar, styrka, smärta, sorg, ja, det är väl som livet självt !


Musik,kvinnor är för mig som syre! Utan syre så dör vi allihopa,men ibland är syret inte det bästa,då får man leta efter bra o gott syre. I Västerbotten's fjällvärld är luften frisk och god.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mike Waxman - Lördag 25 nov 14:00


  -Åkt ambulans,legat på sjukhuset i 1 vecka och mår väl inte speciellt bra men hyllar ändå svensk sjukvård och i Kalmar län har vi en bra sjukvård även om det finns utmaningar här också. Jag satsar ju förstås på att bli bra,frisk för att kunna åte...

Av Mike Waxman - Onsdag 25 okt 09:48

-Noterar att VD'n för bokmässan i Göteborg,Maria Karlsson, lämnar sin tjänst på egen begäran efter att ha jobbat som VD sedan 2008. Noterar också att ingen efterträdare är utsedd, vilket jag tolkar som att Maria Karlsson lämnar på grund av den kritik...

Av Mike Waxman - Söndag 22 okt 16:48

Eftersom det är val nästa år och jag vill fortsätta skriva om politiken i Sverige och i Kalmar så får ni gärna skänka ett bidrag. Då jag har kostnader förknippade med mitt bloggande och har dessutom planer på att köpa in en ny Imac så får du gärna st...

Av Mike Waxman - Fredag 20 okt 11:30

En låt, en text som berör, som alltid med denne store svenske musikant. Olle lämnade en stor vis skatt efter sig som fler borde upptäcka. Olle Adolphson's låtskatt är fantastisk och den griper tag i mig på många olika plan:Kärlek, sommar, nostal...

Av Mike Waxman - Måndag 9 okt 20:28

-Den gångna veckan präglades ju mycket av NMR och deras tafatta demonstration i Göteborg som samlade bra mycket färre nazister än man räknat med.Motdemonstranterna var dock många och i efterhand så var det nog bra att det var så många poliser på plat...

Presentation


Pappa, pacifist, socionom, musiker, elefantskötare m.m. med en filantropisk livssyn.
Stötta gärna min blogg genom att Swisha till 0721-599220

Interrail med tåg

rss

Senaste inläggen

Arkiv

Twitter

Följ bloggen

Följ www.mikewaxman.se  med Blogkeen
Följ www.mikewaxman.se  med Bloglovin'

RSS

UNICEF

Bloggare

Länkar

Kategorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se